Előfizetői tartalom

Összecsapnak a bankárok a Balatonon

Portfolio
A magyar vitorlázás történek legrangosabb és legnagyobb szakági vitorlásversenye kerül megrendezésre most hétvégén, május 31. és június 1. között. A Portfolio.hu főtámogatásával elrajtoló Generali Biztosítási és Bankár Kupa indulóinak száma évről-évre nő, idén már 60 hajó rajtol a regattán - hangzott el az esemény beharangozó, keddi sajtótájékoztatóján.

A kupa első napján két pályaversenyen, három hajóosztályban (klasszikus 50-es, Nautic és Jeanneau 36) mérhetik össze tudásukat a biztosítási szektor szereplői. A második nap a bankároké, az immáron tizennyolcadik alkalommal megrendezett megmérettetés keretei között hajóznak majd a túrafutamon a Balaton keleti medencéjében. Ez utóbbi egységesen értékelt verseny, időeredményei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés