Előfizetői tartalom

Öt év alatt egyszer bukott - Itt a tökéletes pénzcsináló gép

Portfolio
Van egy tőzsdei árjegyző cég, amelyik elképesztően eredményesen működik: az elmúlt 5 évben csupán 1 olyan napot zártak, amikor veszteséget termelt a cég által működtetett rendszer, túlélték a nagy tőzsdei zuhanást, a 2010-es flash crash-t, de nem is akárhogyan, szinte minden egyes nap nyertek a részvényeken, nyersanyagokon és devizákon. De mi a siker titka?

Nem hibáznak A Virtu Financial nevű tőzsdei kereskedő cég azzal lett szinte egy nap alatt híres, hogy a tőzsdei kibocsátási prospektusukban leírták: 2009 januárja óta 1 olyan nap volt, amikor buktak a tőzsdén, az általuk kifejlesztett árjegyző rendszer szinte tévedhetetlen, összesen egy napon, valamikor még 2012-ben jött össze egy kisebb mínusz, különben csak ontja magából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés