Előfizetői tartalom

OTP-vásárlás vagy vihar a fejben?

Portfolio
Az igazi kihívást a kereskedésben nem a bizonytalan környezet, nem a sok, árfolyamot befolyásoló információ okozza. Amikor a veszteséges kereskedőket vizsgáljuk, akkor rendre kiderül, hogy a legnagyobb homokszem, ami a pénzgyárnak gondolt szerkezetbe került az nem más, mint az illető saját maga, vagy ha úgy tetszik, a saját elméje.

Világunkat szűrőkön keresztül érzékeljük, amelyek kifejeződnek mindenben, öltözködésünktől kezdve, a viselkedésünkön át, egészen a tetteinkig. Ezeket a szűrőket hiedelemnek nevezzük. A hiedelem az egyén számára igazságként jelenik meg, egy határozott lelkiállapot, melynél fogva valamiben nem kételkedünk. A pénzzel és tőzsdével kapcsolatos hiedelmek szerepe meghatározó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés