Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni, indul a jelentési szezon!

Portfolio
Ma este nem hivatalosan megkezdődik a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, a piacok zárását követően ugyanis közzéteszi számait az Alcoa. Bár amióta az alumíniumipari óriás kikerült a Dow indexből, sokan nem a cég gyorsjelentését tekintik a szezon kezdetének, az azonban nem vitatható, hogy fontos gyorsjelentésről van szó, hiszen sok ipari szektornak a beszállítója. Így negyedéves teljesítménye jelzésértékű lehet az egész szezonra és az amerikai gazdaság állapotára nézve.

Kezdődik a jelentési szezon Ma este nem hivatalosan megkezdődik a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ugyanis a piacok zárását követően közzéteszi negyedéves számait az Alcoa. Bár amióta a társaság kikerült a Dow indexből, folynak a viták arról, hogy melyik cég negyedéves eredményeinek publikálásával kezdődik a gyorsjelentési szezon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés