Előfizetői tartalom

Paks 2: az államtitkár szerint az jelentene kockázatot, ha nem lenne orosz hitel

Portfolio
Igazán jelentős pénzpiaci kockázatot éppen az jelentene, ha nem állna rendelkezésre ez a 31 éves futamidejű hitel, s azon kellene aggódnunk, hogy az építkezés legintenzívebb éveiben lesz-e a piacon kellő mennyiségű, megfelelő kondíciókkal rendelkezésre álló forrás - állította blogjában Aszódi Attila, a Paks 2 beruházás államtitkára.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden jelentette be, hogy a kormány döntése alapján Magyarország él a magyar-orosz államközi szerződésben rögzített jogával és előtörleszti a Paks 2 beruházásra eddig lehívott orosz hitelt. A bejelentéssel, illetve általánosságban az orosz hitellel és feltételeivel, költségeivel kapcsolatban felmerült számos aggályra blogjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés