Előfizetői tartalom

Paks 2: új szerződések születtek

MTI
Szerződést írt alá a műszaki tanácsadói tevékenységről és az alkatrészszállításról a Paks 2 projekt már meglévő keretmegállapodása alapján Jevgenyij Szalkov, a Rusatom Service vezérigazgatója és Hamvas István, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója kedden a szocsi Atomexpón, a Roszatom rendezvényén. Emellett egy szándéknyilatkozatot is aláírtak a rendezvényen, amelynek értelmében a magyar és orosz fél törekszik arra, hogy a Paks 2 Atomerőmű a legmagasabb műszaki színvonalon épüljön meg.

A Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartására irányuló projekt megvalósításának támogatására szándéknyilatkozatot írt alá kedden Vagyim Tyitov, a Rosatom Central Europe igazgatója és Lenkei István, a Magyar Atomfórum Egyesület elnöke, aki egyben a Paks 2 Zrt. vezérigazgatója is. A szándéknyilatkozat szerint a felek törekednek arra, hogy a Paks 2 Atomerőmű a legmagasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés