Előfizetői tartalom

Paks 2: a kormány máshogyan látja, mint az Európai Bizottság

Portfolio
A kormány számításai szerint az atomerőmű bővítéséhez nem szükséges állami támogatás - mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyekért felelős államtitkára azt követően, hogy az Európai Bizottság közölte: a Magyarország által a két új paksi nukleáris reaktor megépítéséhez nyújtott pénzügyi támogatás állami támogatást tartalmaz, amelyet a Bizottság jóváhagyott.

Az Európai Bizottság paksi bővítést érintő hétfői döntésére vonatkozó kérdésre válaszolva Aradszki András a sajtótájékoztatón jogi nonszensznek nevezte, hogy az EU a paksi beruházás kapcsán korábban számon kérte Magyarországon a közbeszerzési eljárás hiányát. Amint arról beszámoltunk, az Európai Bizottság jóváhagyta a Paksi Atomerőmű bővítésére irányuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés