Előfizetői tartalom

Paks 2: Megvan, mikortól használhatjuk az új Duna-hidat

Portfolio
2021 végén, 2022 elején adhatják át a forgalomnak a Paks-Kalocsa Duna-hidat. Az új közbeszerzési törvény alapján készülőben van a harmadik pályázati kiírás, a tervezői szerződést június környékén írhatják alá. A létesítmény megépítésének egyik célja, hogy a Duna kalocsai oldalán élők könnyebben vállalhassanak munkát nem csak a Paksi Atomerőmű új 5. és 6. reaktorblokkjainak építkezésen, de a működtetésükben is. A Paks 2 beszállítói és egyéb üzleti lehetőségeiről a Portfolio május 16-ai konferenciájának résztvevői első kézből kaphatnak információkat.

Clean Energy Summit 2017 Tudj meg többet a Paks 2 beruházás magyar vállalkozások számára kínálkozó beszállítói és egyéb üzleti lehetőségeiről! Információ és jelentkezés Paks 2: Megvan, mikortól használhatjuk az új Duna-hidatEgy 2015 júniusában hozott kormányhatározat a Tolna és Bács-Kiskun megyét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés