Előfizetői tartalom

Paks 2: nagy szerepet szán a magyar beszállítóknak a GE

Portfolio
Tovább bővülhet a GE 1400 tagot számláló magyarországi beszállítói köre a Paks 2 projekttel kapcsolatban; a társaság jelentős szerepet szán a beruházásban a magyarországi beszállítóknak. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a GE beszállítóivá kívánnak válni, végig kell járniuk a GE többlépcsős komplett minősítési eljárását - nyilatkozta Michael Keroulle, a GE Steam Power Systems kereskedelmi igazgatója a Portfoliónak, aki úgy véli, az atomerőművek szerepe felértékelődhet a kibocsátáscsökkentési erőfeszítésekre tekintettel.

Kiírta, majd technikai okokból törölte a Roszatom a Paks 2 projekt keretében az új blokkok turbina-berendezéseire kiírt tenderét. Hogyan értékeli a fejleményeket? A Roszatom az Európai Bizottság által előírt hivatalos közbeszerzési eljárási formát és szabályokat követi. Megértésünk szerint a tender visszavonására éppen azért került sor, mert a társaság mindenben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés