Előfizetői tartalom

Paks 2: Óriási az érdeklődés - Jönnek az új közbeszerzések

Portfolio
Hamarosan újabb közbeszerzési kiírások jelenhetnek meg a Paks 2 beruházáshoz kapcsolódóan - jelentette be a Paksi Atomerőmű új blokkjainak főtervezője, Alexandr Kazarin az AO Atomproject vezérigazgatója. A tenderek az engedélyeztetési eljárásokra, tanácsadási-elemzési szolgáltatásokra, illetve a projektdokumentáció adaptációjára terjedhetnek ki, emellett az orosz fővállalkozó bizonyos épületek és rendszerek tervezését is a helyi vállalkozásokkal együtt végezné - hangzott el Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházának zsúfolásig megtelt Széchenyi termében tartott, a Paks 2 projekt magyarországi vállalkozások számára meghirdetett első, tervezésre szakosított konzultációján.

Paks 2: Óriási az érdeklődés - Jönnek az új közbeszerzésekA kezdeti érdeklődés óriási a Paks 2 projekt iránt, amit az is jelez, hogy több mint tíz különféle egyesület alakult azzal a céllal, hogy támogassa a munkát - mondta el Tóth Imre, az MKIK magyar-orosz tagozatának tiszteletbeli elnöke köszöntőjében. A rendezvény kapcsán közölte, körülbelül száz érdeklődő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés