Előfizetői tartalom

A kormány nem zárta le a devizahiteles probléma megoldását

MTI
A kormány az eddigi intézkedésekkel sok devizahitelesnek tudott segíteni, de még nem tekinti lezártnak a problémát, várja a Kúria döntését, és amint világos képe lesz a jogi helyzetről, további intézkedéseket is tesz - mondta Kisgergely Kornél, az NGM pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) keddi budapesti ülésén.

Kapcsolódó cikkünk2013.12.10Jön a devizahiteles csomag - A bankoknál már aggódnakAz ülésen a devizahitelesek problémája mellett a jövő évi minimálbérről és garantált bérminimumról is konzultáltak a felek. A már megtett intézkedések közé sorolta Kisgergely Kornél az árfolyamgát, a kilakoltatási moratórium, és a Nemzeti Eszközkezelő létrehozását. Ismertette: a háztartások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés