Előfizetői tartalom

Betesz a befektetési bankoknak az EU-s tranzakciós adó

Portfolio
Jelentősen visszavetheti az értékpapír-kibocsátások és a piaci kereskedés volumenét az Európában bevezetni tervezett tranzakciós adó. A szigorodó szabályozás miatt 17 milliárd dollárral csökkenhet 2016-ig a befektetési bankok kötvény-, deviza- és árupiaci (FICC) üzletágban elért bevétele - figyelmeztetett friss piaci kommentjében a Deutsche Bank.

Hasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A német bank elemzői szerint az értékpapír-piacon aktív európai társaságok fogják viselni az új európai tranzakciós adó negatív hatásainak nagy részét, csökkenni fog ugyanis a kontinens szereplői által bonyolított értékesítési és kereskedési volumen. A Deutsche...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés