Előfizetői tartalom

Bővítik és meghosszabbítják az Eximbank programját (2.)

MTI
Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter és Nátrán Roland az állami tulajdonban lévő Eximbank (EXIM) vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá 18 hazai kereskedelmi bankkal, hogy a magyar exportőrök minél szélesebb körben hozzájussanak az exporttevékenységüket támogató, kedvező kamatozású hitelhez. Az együttműködés értelmében, a programban részt vevő hitelintézetek megújítják az EXIM-mel kötött két éven túli futamidejű, kedvezményes kamatozású refinanszírozási szerződéseiket.

Az EHP-hoz már 21 hazai hitelintézet csatlakozott. A mai napon 18 kereskedelmi bank írta alá az együttműködési megállapodást, a programban részt vevő 3 további takarékszövetkezettel ősszel várható a keretek megújítása. A keret-megállapodásba a bankok korábbinál még szélesebb körét sikerült bevonni, így csatlakozott a programhoz a Bank of China, a Budapest Bank, a CIB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés