FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Citibank: mindenki jól járhat a beindult növekedéssel

Portfolio
Banki körökben ritkán tapasztalható optimizmussal beszél a magyar gazdaság kilátásairól Aftab Ahmed. A Citibank Magyarország vezérigazgatója szerint a gyártóipar erősödésével növekszik az érdeklődés a termelési kapacitások bővítését szolgáló működőtőke-finanszírozási megoldások iránt. Ahogy nőnek a megtakarítások és a lakossági fogyasztás fellendül, a bankok teljesítménye is javulhat például a vagyonkezelés és a személyi hitelek terén.

A magyar bankszektor állapotáról is sok szó esik a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Tavaly nyáron érkezett Magyarországra. Milyennek találja a bankok működési környezetét hazánkban? Aftab Ahmed: Jelenlétünk erős és jól beágyazott a magyar piacon, hiszen 1985 óta működünk Magyarországon. 2013 jó év volt a Citi Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés