Előfizetői tartalom

Devizahitelek: Az FHB pert fontolgat

Portfolio
Az FHB rendkívüli tájékoztatást adott ki, amiben jelezte, hogy a magyar Országgyűlés által 2014. július 4-én elfogadott devizahitelekkel kapcsolatos törvényt alkotmányjogi és bankszakmai szempontból aggályosnak tartja, ezért, ha a jogszabály változatlan tartalommal hatályba lép, vizsgálja a törvényes jogorvoslati lehetőségeket.

Ennek megfelelően a banknak szándékában áll az egyoldalú szerződésmódosítást tartalmazó szerződési feltételek tisztességének bizonyítása iránt pert indítani. A bank változatlanul fenntartja azt az álláspontját, miszerint a kölcsönkérelem feldolgozása, a kölcsönszerződés megkötése, majd a kölcsön folyósítása, nyilvántartása és kezelése során a hitelintézetekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés