Előfizetői tartalom

Devizahitelek: júniusban ülhet össze a Kúria

MTI
Visszakapta a Kúria az Európai Bíróságtól a Kásler-ügy iratait, a magyar ítélkező fórum így - a luxembourgi iránymutatások alapján - folytathatja a másfél éve felfüggesztett polgári eljárást - írta pénteki számában a Magyar Nemzet. A testület sajtótitkársága a lapot úgy tájékoztatta: a tárgyalást a Kúria várhatóan júniusra tűzi ki.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A sajtótitkárság közlése szerint a folytatódó eljárásban a Kúriának azt a kérdést kell eldöntenie, hogy tisztességtelen-e az árfolyamrés. Ha igen, van-e olyan törvényi szabály, amely a tisztességtelen szerződési rendelkezés helyébe léphet. A Magyar Nemzet szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés