Előfizetői tartalom

Megszűnik a pénzügyi biztosi hivatal, Doubravszky az MNB-be megy

Portfolio
Felmentését kérte a pénzügyi jogok biztosa a nemzetgazdasági minisztertől, és Varga Mihály nemcsak őt engedte el, hanem egyúttal a hivatalát is megszünteti. A miniszter az InfoRádiónak azt mondta: Doubravszky György a jegybankban képviseli tovább a pénzügyi jogokat, a nemzetgazdasági tárca pedig évente 177 millió forintot takarít meg.

Előzmények Fogyasztóvédelmi Központot hozott létre a felügyeleti feladatokat október elejétől ellátó Magyar Nemzeti Bank, amelynek élére Doubravszky György került - írta csütörtökön a Népszava. A pénzügyi jogok biztosa által korábban fémjelzett Hiteltársulás Facebook-oldalán megjelentekre hivatkozva a lap azt írta, Doubravszky György lesz a Magyar Nemzeti Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés