Előfizetői tartalom

Felajánlotta lemondását a Raiffeisen vezérigazgatója

Portfolio
Herbert Stepic, a Raiffeisen Bank International (RBI) vezérigazgatója arról tájékoztatta a bank felügyelőbizottságának elnökét, Walter Rothensteinert, hogy felajánlja a vezérigazgatói pozícióból való lemondását "személyes okok miatt". A magyarországi Raiffeisen tulajdonosaként is ismert osztrák bankcsoport illetékes testületei hamarosan dönthetnek az ügyben, a végső döntés meghozataláig Stepic a helyén marad.

Stepic lemondásának felajánlása mögött egy minapi hír állhat. A gyanú szerint ugyanis offshore cégeken keresztül végzett ingatlanügyleteket a Raiffeisen Bank International vezérigazgatója anélkül, hogy erről tájékoztatta volna munkaadóját - írtuk tegnap.Kapcsolódó cikkünk2013.05.23Súlyos vádak a Raiffeisen vezérigazgatója ellenAz International Consortium of Investigative...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés