Előfizetői tartalom

Hiszünk a lakossági szegmensben (Patai Mihály)

Portfolio
A magyar bankrendszer felnőtt az elmúlt 22 évben: szabályaiban és munkamódszerében olyan vagy akár jobb, mint a nyugat-európai. Ez annak köszönhető, hogy a nagy piaci szereplők nemcsak a legkorszerűbb megoldásokból, de a másutt korábban elkövetett hibákból is tanulhattak - véli Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója.

A bankbiztosítás mint üzletfilozófia mintha kisebb jelentőséget kapna az utóbbi időben. Két bank is eladta a régióban a biztosítóját. Hogyan látja ezt a kérdést? Mindig híve voltam a bankbiztosításnak mint üzleti koncepciónak, és természetesen ma is hiszek benne. Tény azonban, hogy mostanában bizonyos bankok eladnak biztosítókat. Megítélésem szerint ez annyit jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés