Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a devizahiteles csomag? - Egy londoni elemző információi

Portfolio
Nagy fejetlenséget lát a Magyarországon készülődő devizahiteles csomag körül Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője. Szerinte az árfolyamgát átalakítása a legvalószínűbb: ezt a gyűjtőszámla eltörlésével teheti meg a kormány. Az MNB különösen is aktív a magyar bankszektor átalakításának kérdésében, de egyelőre hiányoznak az átalakulás szilárd keretei.

A bankszektorral kapcsolatban a devizahiteles csomag, a nem teljesítő hitelek problémája és a bankszektor szerkezete a három legfontosabb ügy - véli Peter Attard Montalto, a Nomura elemzője, aki a közelmúltban találkozott magyarországi döntéshozókkal. A devizahiteles csomagról A londoni elemző szerint a bankokkal folytatott tárgyalások megszakadása után több állami szerv...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés