Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a devizahiteles csomag? - Megszólalt a londoni elemző

Portfolio
Túlzottak a devizahiteles csomaggal kapcsolatos piaci félelmek Pasquale Diana szerint. A Morgan Stanley londoni elemzője úgy véli, a Kúria májusban várható ítéletét követően egy korlátozott banki veszteséggel járó csomagot állíthat össze a kormány az árfolyamgát átalakításával. Ha azonban egy radikális intézkedésre kerülne sor, az is jobb lenne a bankoknak a tartós bizonytalanságnál.

Az elemző az OTP-ről is érdekes véleményt tett közzé:Kapcsolódó cikkünk2014.04.02Morgan Stanley: kevés olyan jó sztori van, mint az OTPTúlzottak a piaci félelmek Amikor a kormány tavaly nyáron ismét bedobta a közbeszédbe a devizahitelesek megsegítésének témáját, a 2011-2012-es végtörlesztés emlékei alapján sok befektető a legrosszabbtól kezdett el félni. A piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés