Előfizetői tartalom

Itt a segítség a kkv-knak a hitelekhez

Portfolio
Az Európai Beruházási Alap (EIF) és az UniCredit ma több országra kiterjedő EIF RSI (Risk Sharing Instrument, kockázatmegosztó eszköz) garanciamegállapodásokat írt alá innovatív kis- és középvállalkozások (kkv-k), továbbá a kisebb méretű Mid Cap (small Mid Cap) vállalkozások hitelezésének támogatására Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban és Szlovákiában - tudatta a társaság közleményben.

Az új megállapodások lehetővé teszik az UniCredit Csoport tagjainak, hogy az öt közép- és kelet-európai ország innovatív vállalkozásai számára összesen 60 millió euró összegű finanszírozást tegyenek elérhetővé kedvező feltételekkel az EIF által nyújtott 50 százalékos garancia támogatásával. Az eddigi 36 kockázatmegosztó együttműködésből Európában ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés