Előfizetői tartalom

Jót jelentett a Morgan Stanley (3.)

Portfolio
Az elemzői konszenzusban szereplő 57 cent helyett 61 cent lett a Morgan Stanley első negyedéves egy részvényre jutó eredménye. A bank gyorsjelentéséből kiderült: a várt 8348 millió dollár helyett 8475 millió dollár lett a társaság bevétele. A részvények 1,3%-os mínusz környékén mozognak a nyitás előtti kereskedésben a vártnál jobb jelentés ellenére.

Fontosabb részletek: - A bank bevételére negatívan hatott a -317 millió dolláros kötelezettség-értékelési kiigazítás (DVA) - A globális vagyonkezelésben az adózás előtti margin 17%, a díjalapú eszközbeáramlás 15,3 milliárd volt, az üzletág rekord eredményt ért el - A bank 2. a végrehajtott M&A-tranzakciók és 3. a lebonyolított globális részvénytranzakciók terén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés