Bank

Közepes bankok vezetőivel tárgyalt Matolcsy

Portfolio
Újabb egyeztetést tartott a Magyar Nemzeti Bank vezetése a pénzintézetek képviselőivel, ezúttal a közepes méretű bankokat tájékoztatta Matolcsy György a növekedési program részleteiről.
Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu május 8-ai hitelezési konferenciáján, regisztráljon Ön is!
Az ülésen a hitelintézetek üdvözölték az együttműködést és a program meghirdetését. A tárgyaló felek megállapodtak abban, hogy a program megvalósítása során a jövőben rendszeres egyeztetést folytatnak - olvasható az MNB közleményében.

Ebből az is kiderül, hogy kik vettek részt az egyeztetésen: Albert János (vezérigazgató-helyettes, Bank of China Hitelintézeti Zrt.), Antall Pál (vezérigazgató, Porsche Bank Hungária Zrt.), Csicsáky Péter (vezérigazgató, Takarékbank Zrt.), Deák Katalin (vezérigazgató, Credigen Bank Zrt.), Fáy Zsolt (elnök, Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.), Ferencz Zoltán (ügyvezető igazgató, Banif Plus Bank Zrt.), Fischer Tamás (igazgatóhelyettes, Oberbank AG), Győri Csaba (vezérigazgató-helyettes, Magyar Cetelem Bank Zrt.), Hegedüs Éva (elnök-vezérigazgató, Gránit Bank Zrt.), Kozma András (elnök-vezérigazgató, Commerzbank Zrt.), Lakatos Antal (elnök-vezérigazgató, Kinizsi Bank Zrt.), Lukács Mihályné (ügyvezető igazgató, Hanwha Bank Zrt.), Pohner Anikó (igazgatósági tag, Sopron Bank Burgenland Zrt.), Szakács Tibor (elnök-vezérigazgató, Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt.).

Közepes bankok vezetőivel tárgyalt Matolcsy
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (b3) magyarországi bankok vezetőivel folytat egyeztetést a jegybank budapesti székházában 2013. április 15-én.
A Magyar Nemzeti Bank a múlt héten kezdte az egyeztetést a Növekedési Hitel Programról, akkor a nyolc legnagyobb bankot informálta a tervről. A jegybank szándéka, hogy valamennyi hitelintézetet tájékoztassa a hitelprogramról. Ennek keretén belül holnap a takarékszövetkezetekkel egyeztet az MNB vezetése.

Közepes bankok vezetőivel tárgyalt Matolcsy
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke, valamint Deák Katalin, a Credigen Bank Zrt. vezérigazgatója, Kozma András, a Commerzbank Zrt. elnök-vezérigazgatója, Fischer Tamás, az Oberbank AG igazgatóhelyettese és Hegedűs Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója (b-j) a jegybankelnök és a magyarországi bankok vezetőinek egyeztetése előtt az MNB budapesti székházában 2013. április 15-én.
Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu május 8-ai hitelezési konferenciáján, regisztráljon Ön is!
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
MBH 5