Előfizetői tartalom

Másfélszeresére nőhet a Takarékbank

Portfolio
A Takarékbank május 29-i rendkívüli közgyűlésén a társaság részvényesei elfogadták a bank konszolidált beszámolóját és 2014-es üzleti tervét. A konszolidált beszámoló szerint a szövetkezeti hitelintézetek központi bankja és az érdekeltségébe tartozó vállalkozások 2013-ban 498 millió forint adózott eredményt és 151 millió forintos mérleg szerinti eredményt értek el. A bank 2014-es üzleti terve számottevő üzleti volumen- és hitelportfólió bővülést, összességében pedig 55 százalékos mérlegfőösszeg növekedést irányoz elő. A társaság közgyűlésén új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokat is választottak - olvasható a bank közleményében.

A hitelportfolió tervezett dinamikus növelése részben a Növekedési Hitelprogram forrásaira támaszkodik, a tervek alapján a Takarékbank és a szövetkezeti hitelintézetek az NHP I. szakaszához hasonlóan a II. szakaszban is aktívan részt vesznek. A Takarékbank mérlegfőösszegét emeli a szövetkezeti hitelintézetek részére történő NHP-forrásközvetítés is. A bank a bővülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés