Előfizetői tartalom

Mégsem megy tőzsdére a K&H

Portfolio
A KBC Csoport kezdeményezte az Európai Bizottságnál a 2009. szeptember 30-án benyújtott és 2009. november 18-án jóváhagyott stratégiai tervének módosítását. A módosítást a KBC közleménye Bázel III. új tőkekövetelmény-rendszere és a számviteli szabályok változása mellett azzal indokolja, hogy a jelenlegi körülmények között nehézségekbe ütközne a magyar K&H kisebbségi részvénycsomagjának tőzsdére vitele.

A KBC közleménye szerint "gondos és alapos mérlegelés után a belga hatóságokkal együtt tegnap hivatalosan kezdeményezte az Európai Bizottságnál a 2009. szeptember 30-án benyújtott és 2009. november 18-án jóváhagyott stratégiai tervének módosítását. (A jóváhagyás a továbbiakban: "Bizottsági döntés"). Erről a belga nemzeti bankot is értesítették.Kapcsolódó cikkünk2009.11.18Itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés