Előfizetői tartalom

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia a bankóriásnak

Portfolio
A BNP Paribas lehet a következő bank, amelynek nagyobb mértékű büntetést kell fizetnie többek között az Iránnal szembeni amerikai szankciók megsértése miatt. Piaci információk szerint 3 milliárd dollárnál is magasabb lehet a végösszeg és egyéb retorzióval is számolniuk kell, de a működési engedélyüket nem fenyegeti veszély - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Egyre közelebb kerültek az álláspontok a BNP Paribas és az amerikai hatóságok között, miközben a cég múlt hónapban figyelmeztetett arra, hogy a jogszabályok megsértése miatt több mint 1,1 milliárd dolláros bírságot kell majd fizetnie. Akkor pontos értéket nem közöltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés