Előfizetői tartalom

Nagy drámák a magyar bankoknál - Íme a friss rangsor

162 milliárd forintos veszteséget szenvedett el tavaly a nyolc magyar nagybank, 110 milliárd forint bankadó befizetése mellett. Négy banknak javult, négynek pedig romlott a teljesítménye - derül ki a Portfolio.hu gyűjtéséből. Egyesek meghazudtolták a zord működési környezetet, mások a korábbiaknál is jobban szenvedtek. Annyi biztos: az új devizahiteles mentőcsomagot silány pénzügyi állapotban várják bankjaink. Különféle szempontok alapján állítjuk sorrendbe az alábbiakban a legnagyobb hazai bankokat.

Erről is szó esik a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon most! Cikkünk a bankok IFRS szerinti konszolidált éves számairól szól, kivéve a Raiffeisent, amely nem konszolidált IFRS szerinti és a Budapest Bankot, amely konszolidált MSZSZ szerinti számait tette közzé. Az UniCredit által közölt számok a többiekhez képest hiányosak (a nettó hitel helyett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés