Előfizetői tartalom

NN lesz az ING új neve

Portfolio
Mint az korábban már bejelentetésre került, az ING folyamatosan készül arra, hogy európai biztosítási és vagyonkezelői üzletágát tőzsdére vigye nyílt részvénykibocsátás (Initial Public Offering, IPO) keretében, így biztosítva annak önálló jövőjét. A tranzakciót 2014-re tervezik, a piaci körülményektől függően. Ezzel összefüggésben az önállósuló ING Biztosító ma bejelentette, hogy márkanevét a jövőben 'NN'-re változtatja - olvasható a társaság közleményében.

2014-ben a piaci körülményektől függően kerül sor az ING biztosítási és vagyonkezelői üzletágának tőzsdére lépésére. Ezzel összefüggésben kerül sor a névváltásra. Habár az ING Biztosító jövőbeni márkaneve ma került bejelentésre, az új márkanév gyakorlati bevezetése időt vesz igénybe, és azt követően kezdődik majd, hogy sikeresen lezajlott az ING Biztosító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés