Előfizetői tartalom

Nyugdíjkatasztrófára készülnek a Brokernet szakadárjai

Portfolio
Consequit néven mutatkozott be csütörtök este egy sajtóeseményen Kósa Erika új biztosításközvetítő társasága. A Brokernet kötelékét nagy médiafigyelem mellett elhagyó milliárdos üzletasszony új cége első hallásra az eddigi Brokernethez teljesen hasonló MLM-rendszerben fog működni. Tevékenységét ugyanúgy egyéb közvetítői tevékenységekkel kívánja majd bővíteni, ráadásul a megcélzott társadalmi szegmens sem lesz merőben eltérő. Az első időkben az egészség- és nyugdíjbiztosítások, valamint az aranyszámlák népszerűségében bíznak, hiszen a piac eddigi motorját jelentő (egész életre szóló, munkáltató által kötött) életbiztosítások adó- és járulékmentessége egy múlt pénteki törvénymódosító javaslat nyomán várhatóan hamarosan megszűnik.

Hasonló témákkal foglalkozik a Portfolio.hu 2012. október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás 2012 konferenciája. A bankok, biztosítók, alapkezelők és pénztárak részvételével zajló konferencián a hosszú távú megtakarítások piacának aktuális folyamatait tekintjük át. Változik a közvetítők élete A Brokernet által korábban közöltek alapján a tulajdonosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés