Előfizetői tartalom

Partizánakció vagy palotaforradalom a CIG Pannóniánál?

Portfolio
Bayer József felügyelőbizottsági elnök visszahívását és a biztosító kamatozó részvényeinek törzsrészvénnyé alakítását szeretné elérni a CIG Pannónia április 18-án esedékes közgyűlésén Solymár Attila Tamás, aki részvényesként több mint 1%-os részesedéssel rendelkezik a társaságban. Ha álláspontja többségre jut, az jelentős változásokat hozhat a biztosítónál.

Solymár Attila Tamás, aki tavaly szeptemberben Járai Zsigmonddal egy időben távozott a CIG Pannónia felügyelőbizottságából, az alábbiakra tett javaslatot a pénteken megjelent indítvány szerint. Kétséges, céljai találkoznak-e a részvényesek többségének akaratával: Hívják vissza felügyelőbizottsági elnöki tisztségéből Bayer Józsefet: Bayer közvetlenül és a Vinton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés