Előfizetői tartalom

Repkedtek a pofonok a héten Magyarországon

Portfolio
Méretes nyakleveseket kapott ezen a héten több nagy, ismert cég a magyar kormánytól. A bankok - az első devizahiteles mentőcsomag parlamenti elfogadása után - sorra jelentették be a nagy bukókat, és ennek még nincs vége. Emellett a reklámadó első becslése alapján jelentős veszteséget kell lenyelnie az RTL-nek. Sőt, a héten kilátásba került (legalább) egy újabb különadó.

Nagyon fájt a bankoknak Ez a hét mindenképpen a múlt pénteken megszavazott első devizahiteles mentőcsomag kezdeti következményeiről szólt. A bankok ugyanis sorra jelentették be, hogy első számításaik alapján mekkora veszteséget okoz a devizahiteles ügyfelek kártalanítása. Az Erste és az OTP jelezte elsőként a veszteség várható összegét (majd később az Erste csütörtökön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés