Előfizetői tartalom

Száguld az OTP - Értjük mi, de mi hajtja?

Portfolio
A hazai tőzsde legerősebb részvénye ma az OTP, ami főként azért érdekes, mert új hír (kivéve persze a tegnapi, meg nem erősített horvát bankvásárlást) nem érkezett a bankkal kapcsolatban, a forint pedig jelentősen gyengült. Talán a kedvező nemzetközi hangulat és technikai érvek állhatnak az OTP remek teljesítménye mögött.

De mi hajtja? Az OTP árfolyama ma közel 3 százalékot emelkedett, ezzel a hazai pénzintézet a régió egyik legjobban teljesítő bankja, és a hazai blue chipek közül a legerősebb papír. Ha muszáj lenne érveket találni az emelkedés mögé, a kedvező nemzetközi hangulatot és technikai érveket említenénk, de az is igaz, hogy az OTP az elmúlt hetekben alulteljesítő volt, a lemaradást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés