Előfizetői tartalom

Történelmi fordulat: most kell lerázni a devizahiteleket?

Százezer forintnál is többet spórolhatnak meg évente azok, akik meglévő jelzáloghitelüket kedvezőbb kamatozású forinthitelre tudják cserélni. Egyre több bank igyekszik is kihasználni a forinthitelek alacsony kamatszintjét arra, hogy más bankok ügyfeleit átcsábítsa. Tavaly még alacsony lángon égett ez a piac, a tartósan alacsony kamatszint azonban egyre fontosabbá teszi a hitelkiváltásokat a lakossági hitelpiacon. Értékes ügyfelek ezreit veszíthetik el így idén egyes bankok.

Ez a téma is terítékre kerül a Portfolio.hu Hitelezés 2014 konferenciáján, regisztráljon Ön is! A lakáshitelpiac további érdekes fejleményeiről legutóbb alábbi cikkünkben írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.04.17A bolondnak is megéri - 10 soha nem látott ábra a lakáshitelekrőlNagy a spórolási lehetőség Mivel a már folyósított forinthitelek nagy része kamattámogatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés