Előfizetői tartalom

Új adósmentő megoldáson dolgozik a bankszövetség

MTI
Új adósmentő megoldáson dolgozik a bankszövetség - írta a Népszabadság. A lap csütörtöki számában Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára elmondta, hogy a szövetség elnöksége hétfőn arról tárgyalt, hogy a jegybank állásfoglalásának megfelelően, át kell dolgozniuk az egyik javaslatuk megoldási irányát, illetve egyebek között a nehéz helyzetben lévő ügyfelekről is egyeztettek.

A főtitkár hangsúlyozta, hogy a devizahitelek problémája sokrétű, ezért nem a gyorsaság, hanem a hatásokat is figyelembe vevő optimális megoldás megtalálása a cél. Arra a kérdésre, hogy mivel készülnek a bankárok november elsejére, kijelentette: a reális célokhoz minden fél számára reális határidő kell. "A devizahitelezés hosszú időszakot ölel fel, nem várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés