Előfizetői tartalom

Újabb történelmi mélypont - Mit tartogat a CIG Pannónia jelentése?

Portfolio
Május 21-én, hétfőn reggel 7 órakor teszi közzé gyorsjelentését a CIG Pannónia. Első ízben a KBC elemzője tett közzé becslést a biztosító negyedéves gyorsjelentésére vonatkozóan, amelyben a korábbiaknál mérsékeltebb, 706 millió forintos veszteségre számít. A CIG Pannónia tőzsdei részvényárfolyama pénteken újabb történelmi mélypontjára, 340 forintra csökkent.

A korábbinál mérsékeltebb, 706 millió forintos veszteségre számít a CIG Pannóniától az adózás utáni soron a KBC a tavalyi 1074 milliós, és az egy negyedévvel korábbi 1571 milliós mínuszhoz képest. Az élet üzletág díjbevétele 6,5 milliárd forintra csökkenhet, ami éves alapon 20, míg negyedéves alapon 24 százalékos visszaesésnek felel meg. Ennek oka az elemző szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés