Előfizetői tartalom

Varga a választások előttre ígéri a devizahiteles döntést

MTI
A devizahitelesek ügyében még a választások előtt döntés születhet, feltéve, ha addig az Európai Bíróság állásfoglalása is elkészül az árfolyamrésről és az egyoldalú szerződésmódosításról - jelentette ki Varga Mihály a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A nemzetgazdasági miniszter a meghiúsult Raiffeisen ügyletről, a pénztárgépekről és az egy számjegyű személyi jövedelemadóról is beszélt.

A devizahitelesek ügyében nagy valószínűséggel még a választások előtt döntést hoz a kormány, ha addig megszületik az Európai Bíróság állásfoglalása az árfolyamrésről és az egyoldalú szerződésmódosításról - mondta a miniszter, hozzáfűzve, maga sem értette, miért fordult a Kúria az Európai Bírósághoz. Arra kérdésre, a Raiffeisen Bank esetében lesz-e újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés