Előfizetői tartalom

Varga Mihály: a bankadó az OTP-árfolyam "megtámasztási pontja"

Portfolio
A bankadó segít az országot egyensúlyi pályán tartani, ezért az jó az OTP Banknak is Varga Mihály szerint. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Balatonfüreden a különadókat és a bankadót is átmenetinek nevezte, amelyek 2013-ig szólnak, és amelyeket fokozatosan vezetnek majd ki a rendszerből - tudósított az MTI.

Az országkockázat miatt Magyarország jelenleg kényszerpályán van, a különadó és a bankadó bevezetése is erről szól, mert javítja az ország kockázati besorolását - hangsúlyozta az első Orbán-kormány pénzügyminisztere az infokommunikációról tartott konferencia nyitóelőadásában. Az államtitkár ebből vezette le, hogy a bankadó az OTP részvényárfolyam "megtámasztási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés