Előfizetői tartalom

Végleges csomag készül a devizahiteleseknek

Portfolio
A bankokkal egyeztetve még idén döntenek az új devizahiteles csomagról úgy, hogy 2015-tel megszüntetik az ügyfelek árfolyamkockázatát - mondta a Fidesz kormányzati terveiről Rogán Antal frakcióvezető a hvg.hu-nak. A véglegesnek szánt megoldás szerinte a forintosítás és a mostani, ideiglenesnek tekintett árfolyamgát között lehet.

Viszonylag gyors munka vár a parlamentre a devizahiteles ügyben: "lehetőleg még 2014-ben lehetősége lesz arra, hogy döntést hozzon a devizahitelek kivezetéséről, illetve 2015-tel végleg megszűnik az ügyfelek árfolyamkockázata" - fogalmazott a frakcióvezető. Elmondta: az új, immár véglegesnek tekinthető csomag összeállításával megvárják a Kúria jogegységi döntéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés