Előfizetői tartalom

218 év után lerántotta a leplet a bankóriás

Portfolio
A Pictet után a Lombard Odier is a privátbank jogi formájának megváltoztatása miatt kötelezően publikálta féléves számait. Utóbbi bank 527,1 millió frankos árbevételt ért el, miközben az adózott profit 62,5 millió frank volt. A kezelt vagyon 156 milliárdos, amelyre még közel 50 milliárd egyéb vagyon is rájön - írja a Reuters.

Az 1796-ban alapított Lomberd Odier a héten a második nagyobb privátbank volt Svájcban, amely közzétette első féléves számait, ami azért kelthette fel a szakma érdeklődését, ugyanis a története során egyik bank sem közölt a működésről számokat. A Pictet után a Lombard Odier is a szabályoknak megfelelően publikálta első féléves eredményeit, erre az év elején bekövetkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés