Előfizetői tartalom

Rég látták ennyire borúsan a hazai tőzsdét a profik

Portfolio
Bár januárban a rossz nemzetközi hangulat ellenére jól tartotta magát a BUX, az alapkezelők több mint másfél éve nem voltak ennyire pesszimisták a hosszú távú kilátásokkal kapcsolatban. Az alapkezelők kedvence az előző havi felméréshez hasonlóan most is a Magyar Telekom volt, sőt ezúttal két kispapír népszerűsége is vetekszik a blue chipekével.

A felmérésben részt vevő alapkezelők: Aegon, Allianz, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Erste, K&H, MKB, OTP, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. A nyugati tőzsdéken rendkívül rossz hangulatban indult az év, miután a nyersolaj árfolyama jelentős eladói nyomás alá került, illetve kiújultak az amerikai kamatemeléssel és a globális növekedés lassulásával kapcsolatos félelmek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés