Előfizetői tartalom

Rekord rekord hátán a Parknál

Portfolio
Igen jól sikerült az év utolsó negyedéve a Graphisoft Parknak. A Park kihasználtsága meghaladta a válság előtti szinteket, ez pedig komoly szerepet játszott abban, hogy az árbevétel és az EBITDA is rekord magasságba emelkedett. A befektetők öröme ugyanakkor nem lehet teljesen felhőtlen, a menedzsment ugyanis kissé faragta a korábban adott 2015-ös prognózisát.

Rekord negyedévSzerdán piaczárást követően jelentett a Graphisoft Park, a társaság árbevétele a negyedik negyedévben 17,8 százalékkal 2,4 millió euróra emelkedett az egy évvel ezelőtti azonos időszakhoz képest, és új csúcsot ütött. Sőt a teljes éves 8,5 millió eurós árbevétel 0,1 millió euróval meghaladja a menedzsment korábbi prognózisát.A jelentős árbevétel növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés