FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Rekord beruházást avatott az E.On Magyarországon

Portfolio
Eddigi legnagyobb magyarországi zöldmezős áramhálózati beruházását adta át az E.On. A 2,5 milliárd forintból az Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. területén, a Tatabánya Ipari Park ellátására létesített transzformátor állomás a folyamatosan növekvő ipari igények kiszolgálását és a villamos energia ellátás üzembiztonságának növelését szolgálja.

A fejlesztés az úgynevezett intelligens digitális technológiák (IED - Intelligens Elektronikus Eszközök) felhasználásával jött létre. Az IED készülékek a hálózati vagy alállomási hibákat rendkívül gyorsan érzékelik, azokat automatikusan megszűntetik, vagy kikapcsolják a hibás berendezést, és önműködően aktiválják a tartalék ellátást. Ez az automatizmus azért is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés