Előfizetői tartalom

Rekordév jöhet az SAP-nál

Portfolio
Lendületet vett a felhő alapú szolgáltatásokra való átállás a vállalatoknál, ennek köszönhetően több mint 40 százalékkal nőttek az üzletág bevételei az SAP-nál a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest. Ennek fényében a menedzsment megemelte az idei bevétel-és profitvárakozását, a részvények árfolyama mégis esik. A befektetőket a profitmarzsok alakulása ábrándíthatta ki.

A negyedév legfontosabb számai: Az SAP cloud-üzletágának bevételei 41 százalékkal ugrottak meg év/év alapon, konstans devizaárfolyamok mellett és már a teljes bevétel több mint ötödét adták A "hagyományos" szoftverértékesítések stagnáltak, mert a devizaárfolyamok kedvezőtlenül alakultak, változatlan devizaárfolyamok mellett 2 százalékkal emelkedtek volna a szegmens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés