Előfizetői tartalom

Remek híreket várhatunk a Moltól

Portfolio
A Mol e hét pénteken, november 3-án publikálja 2017. harmadik negyedéves gyorsjelentését. A társaság által összeállított elemzői konszenzus szerint az iparágban kiemelten figyelt tisztított EBITDA minden üzletágban érdemben nőhetett az egy évvel ezelőtti bázishoz képest, de a prognózisok szerint az üzemi és az adózott eredmény soron is javulás várható.

Remek híreket várhatunk a MoltólErős eredményszámokat közölhet a 2017. harmadik negyedéves tevékenységéről a Mol. Az elemzői konszenzus szerint az újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított EBITDA 5 százalékkal haladja majd meg a 2016 harmadik negyedéves számot, az üzemi eredmény 7 százalékkal, az adózott eredmény pedig masszív 16 százalékkal 78,1 milliárd forintra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés