Előfizetői tartalom

Rendszám kerülhet a robogókra, és véget érhet a trükközés a zöld rendszámmal

Portfolio
Várhatóan szűkülni fog azoknak a járműveknek a köre, amelyekre zöld rendszámot lehet igényelni. A Nemzetgazdasági Minisztérium ugyanis arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a technológia fejlődése miatt indokolttá vált néhány módosítás bevezetése. Közlekedésbiztonsági okokból változás várható a segédmotoros kerékpárok esetében is, a jövőben ezekre a járművekre is rendszám kerülhet.

Már dolgoznak a Nemzetgazdasági Minisztériumban azon, hogy a jövőben szűköljön azoknak a járműveknek a köre, amelyekre zöld rendszámot lehet igényelni. A cél, hogy a nagyobb károsanyag-kibocsátású hibrideket kiszűrjék a rendszerből. Ennek érdekében vagy megemelik majd a hatótávolságot, amelyet tisztán elektromos módban teljesíteni kell az adott járműnek a zöld rendszám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés