Tőzsdei hullámlovagló szörftanfolyam

2016. május 26. 11:00    
nyomtatás
 
Tőzsdetanfolyamunkon megismered a részvények és tőzsdeindexek izgalmas világát. Képzésünkön megtanulod, miként tudod a tőzsdei piacokat pénzügyi céljaid elérése érdekében használni, a piaci trendek segítségével.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Sokan szeretnék megtakarításaikból kihozni a maximumot, ám a magasabb hozamért cserébe tényleges lépéseket csak kevesen tesznek. A "Stratégia és Kitartás" tanfolyam azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy változtassanak megtakarítási szokásaikon, és saját kezükbe vegyék pénzügyeik kezelését.

Tőzsdei hullámlovagló szörftanfolyam


További információ és jelentkezés a tanfolyamra

Képzésünkön megérted a hozam és a kockázat közötti összefüggést, és képes leszel a magasabb hozamért cserébe tudatosan kockázatot vállalni. A tőzsdézés egyik nagy előnye, akár egy vállalkozási tevékenységgel összehasonlítva is, hogy a kockázat a kereskedés világában teljes egészében kontrollálható, mértéke a kereskedő által előre meghatározott.

Mit nyújt képzésünk?
Képzésünkön megismersz egy trendkövető stratégiát, melyet használva akár minimális időráfordítással is meglovagolhatóak a hosszabb távú tőzsdei hullámokat.
Megérted, mely tényezőkre kell fókuszálnod, hogy képes legyél nagyobb hozamokat elérni.

Kinek ajánlott a képzés?
Kezdő és kevés gyakorlattal rendelkező kereskedőknek egyaránt.

További információ és jelentkezés a tanfolyamra
Részvételi díj: bruttó 6000 Ft-tól

Időpont: 2016. június 9,10.
Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, Polgár u. 8-10. Flórián Udvar Irodaház, D épület 201.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírÁllásajánlatok
Junior elemző, elemző vagy közgazdasági elemző
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium