Előfizetői tartalom

Romokban az OTP - Itt az ideje a vásárlásnak?

Portfolio
A Brexit után igazi vérengzéseket láthattunk a nemzetközi részvénypiacokon, a magyar tőzsde ugyanakkor felülteljesítő volt. A nagypapírok közül egyedül az OTP részvényeit büntették keményen a befektetők, a Mol, a Richter és a Telekom árfolyama néhány százalékos eséssel zárta a fekete pénteket. Egy ilyen kiadós esés után persze felmerül a kérdés, hogy érdemes-e már beszállni, illetve melyek lehetnek azok a szintek, ahol relatíve alacsonyabb kockázat mellett lehet részvényeket vásárolni. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására a technikai elemzés eszköztárához nyúltunk.

OTPAz OTP hónapokig tartó erősödésének a 7 400 forintos ellenállási szint vetett véget, az árfolyam már rövidtávú eső trendben mozog és az 50 napos mozgóátlag alatt van. Ráadásul korábban egy csökkenő szárú háromszögből tört le az árfolyam, ami a fennálló eső trend folytatódását valószínűsítette. Múlt pénteken pedig a Brexit hatására réssel zuhant az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés