Előfizetői tartalom

Saját pénzén fejleszt új rendszert a BKK-nak a T-Systems

Portfolio
A T-Systems Magyarország ma saját Facebook oldalán elismerte, hogy a rendszernek voltak olyan hiányosságai, amelyek további fejlesztést kívántak, így őszre saját költségén helyezi új platformra a BKK e-jegyrendszerét a vállalat. Ehhez tartozóan az eddig hiányolt bug bounty programot is beindítják, amely honorálja a külső, szerződés nélkül etikus hackerek munkáját, ahelyett, hogy előállítanák őket.

Az utóbbi napok nagy sztorija volt, hogy nem elég, hogy gyakorlatilag pár nappal az indulás után egyből hackertámadás érte e a BKK online bérlet- és jegyvásárlási rendszerét, de a gyanú szerint illetéktelen fértek hozzá a BKK rendszerében tárolt személyes adatokhoz. Most pedig ennek kapcsán a rendszert fejlesztő T-Systems Magyarország is megszólalt Facebook oldalán az ügyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés