Előfizetői tartalom

Slusszkulcsos indítás? - Okostelefonnal sokkal menőbb!

Portfolio
A Tesla mindig is tudta, hogy mitől döglik a légy és remek érzékkel tapint rá arra, hogy hogyan szolgálhatná ki még jobban a legmodernebb technológiai megoldásokért rajongó célközönségét. Nincs ez most sem másként, a vállalat ugyanis bejelentette, hogy a Model S-nél végrehajtott szoftverfrissítésnek köszönhetően a jövőben már okostelefonról is indítható lesz járművük.

iPhone 6-ra indul be a Tesla A Tesla Motors pénteken úgy döntött, hogy meglovagolja az Apple által keltett hullámokat és ellop egy kicsit az iPhone 6-osra szegeződő médiafigyelemből: bejelentették, hogy a készülék segítségével a jövőben már indítható lesz csúcs modelljük egy szoftverfrissítésnek köszönhetően. Az iPhone tulajdonosának nem lesz más dolga, mint az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés